top of page
White Background

PLG MP01H

Descriere produs

Stâlpul solar complet echipat include module solare verticale, acumulatori LiFePo4 de înaltă tehnologie, corp de iluminat, controller solar și o structură metalică interioară. Acesta poate fi instalat în medii cu salinitate, umiditate și vânturi puternice. Stâlpul are un randament ridicat, cu posibilitatea de a instala panouri solare de până la 600W, având o eficiență de 22,5%. Designul său compact și ușor de întreținut integrează toate componentele în stâlp. Echipat cu  module fotovoltaice, stâlpul oferă un randament excelent și poate fi controlat de la distanță printr-un sistem de telegestiune.

001-360-degrees.png

Încărcare pe 
tot parcursul 
zilei la 360°

Panouri solare subțiri sunt fixate strâns pe un cadru hexagonal, astfel încât să se asigure că 50% din panoul solar va fi orientat către soare în orice moment al zilei.

002-puzzle.png

Instalare 
modulară

Acest modul solar vertical se bazează pe un concept de design modular pentru instalare și demontare ușoară. Poate fi montat rapid și ușor pe orice stâlp adecvat cu diametrul maxim de 155 mm

003-wind.png

Rezistență 
puternică la 
vânt

Fiecare modul este fixat direct pe stâlp, asigurând o rezistență sporită împotriva vânturilor puternice de până la 24.5m/s.

001-no-snow.png

Fără 
acoperire 
cu zăpadă

Montat vertical, cilindrul solar modular este mai puțin predispus la acumularea de zăpadă în comparație cu un panou solar tradițional, asigurând un aport energic chiar și în condiții climatice extrem de înzăpezite. Fără îngrijorări privind întreruperile de curent, beneficiați mereu de alimentare energică constantă.

002-clean.png

Ușor

de

curățat

Pe suprafața cilindrului solar se va depune mai puțin praf decât pe panourile solare traditionale, iar curățarea acestuia este mai simplă și rapidă.

Specificatii

tabel modulari nou.png
bottom of page