top of page
Image by Denys Nevozhai

DESPRE NOI

palagio photo.jpg
Palagio Logo

Parcursul impresionant al companiei este marcat de execuția cu succes a unor proiecte de anvergură pe întreg teritoriul României. Printre acestea se numără furnizarea de produse conexe pentru principalul aeroport internațional din România, Aeroportul Otopeni, și furnizarea de soluții de iluminare pentru al patrulea cel mai mare port maritim din Europa, portul Constanța. Angajamentul Palagio se extinde și mai mult, deoarece Palagio este furnizorul exclusiv de stâlpi de semaforizare pentru orașul București, jucând în același timp un rol vital în satisfacerea nevoilor generale de stâlpi de iluminat ale orașului.

 

Angajamentul Palagio față de inovație a fost o forță motrice în spatele dezvoltării sale. Cu un accent pe furnizarea celor mai bune produse care se integrează perfect în arhitectura urbană a diferitelor locații, compania și-a extins orizonturile. Colaborând cu o echipă de 15 designeri de nivel european, Palagio creează modele unice și distincte. În plus, compania își asumă un rol activ în cadrul expozițiilor de profil înalt din Europa și nu numai, demonstrându-și dedicarea neabătută față de inovație și excelență în design.

 

Prezența internațională a Palagio joacă un rol esențial în abordarea nevoilor critice în materie de mobilier urban. Această capacitate de evoluție perpetuă își are rădăcinile în receptivitatea sa la cerințele în schimbare influențate de progresul tehnologic și de preocupările legate de mediu. Acest lucru se traduce printr-o trecere fără întreruperi de la băncile tradiționale la băncile ecologice și de la stâlpii de iluminat convenționali la alternative eficiente din punct de vedere energetic, reducând semnificativ consumul de energie electrică cu 70%. Sustenabilitatea rămâne o piatră de temelie integrală a valorilor fundamentale ale Palagio, demonstrând angajamentul său de neclintit pentru un viitor mai verde.

 

De-a lungul anilor, eficientizarea procesului de producție a reprezentat un punct central în evoluția corporativă a Palagio. Compania operează cu propriile matrițe, permițând turnarea tuturor elementelor componente ale stalpiilor de iluminat. Cu toate acestea, dorința de a progresa nu cunoaște limite, iar Palagio construiește în prezent ceea ce va deveni în curând cea mai avansată unitate de producție automatizată de stâlpi de iluminat din Europa de Sud-Est, având o capacitate de producție zilnică remarcabilă de 500 de stâlpi de iluminat.

 

Palagio se lansează într-o călătorie convingătoare de expansiune, supervizând în prezent proiecte în nu mai puțin de cinci țări europene. Această expansiune vizionară nu numai că subliniază maturitatea profesională a companiei, dar reflectă și angajamentul său de neclintit de a remodela spațiul intracomunitar.

 

Munca asiduă a dat roade în mod constant, iar acest angajament față de progres se vede în mod clar prin parteneriatele companiei. În 2021, Palagio, în calitate de furnizor de hardware, a făcut echipă cu Digital Expression, un furnizor de software, pentru a introduce un nou proiect interesant în domeniul dezvoltării durabile: WiseBeam.

Misiunea WiseBeam este cât se poate de clară: dezvoltarea de soluții pentru orașe durabile. Angajamentul său strălucește în ofertele sale inovatoare, inclusiv stâlpi modulari inteligenți și sisteme avansate de monitorizare și control al iluminatului public. Platforma WiseBeam a fost apreciată la nivel european, primind recunoaștere la cea de-a 6-a ediție a premiilor Smart City Industry Awards din 2022. Această realizare reflectă proeminența tot mai mare a proiectului pe scena europeană.

White Room
white_edited.png
002-expertise.png

EXPERIENȚA

Ce ne deosebește de ceilalți? Experiența noastră vastă, obținută de-a lungul anilor în domeniul iluminatului public și implementării de soluții care transformă orașele în spații vii și funcționale.

white_edited.png
001-experience.png

EXCELENȚA

Ne remarcăm în domeniul iluminatului stradal si mobilierului urban datorită angajamentului nostru constant pentru excelență și inovație.

white_edited.png
003-bulb.png

INOVAȚIE

Colaborăm cu o echipă talentată formată din 15 arhitecți din diverse colțuri ale Europei. Împreună, punem bazele unor produse remarcabile, fiecare aducând cu sine perspective și abordări unice.

white_edited.png
increase.png

EVOLUȚIE

De la stâlpii de iluminat stradali la stâlpii inteligenți.

Stâlpii smart de iluminat stradal sunt soluții moderne și eficiente energetic, echipate cu tehnologii avansate precum senzori și comunicații wireless. Aceștia permit monitorizarea în timp real a consumului de energie și a condițiilor de mediu, facilitând o gestionare mai inteligentă a iluminatului public și reducerea costurilor de întreținere.

bottom of page