All services

Despre noi

Palagio System Group S.R.L.

Societatea noastra produce si comercializeaza o gama variata de produse destinate spatiilor publice pentru amenajari si infrumusetari ale strazilor, oraselor si parcurilor.
Dintre aceste produse amintim stalpi iluminat din otel stradali sau ornamentali, toata gama de sisteme iluminat in special cele cu tehnologie LED, stalpi ornamentali din aluminiu sau fonta, stalpi iluminat speciali, stalpi iluminat cu panouri fotovoltaice pentru strazi si parcuri, cosuri de gunoi pentru exterior cu sau fara lemn, banci de odihna cu sau fara lemn, alte produse din gama mobilierului urban.
Palagio System Group se adreseaza in special Primariilor si constructorilor, avand clienti si lucrari pe tot teritoriul Romaniei. Politica societatii si ambitiile noastre fac din Palagio System Group unul dintre principalii producatori si furnizori de mobilier urban pe plan national. Increderea castigata de-a lungul timpului ne determina sa abordam, in viitorul apropiat, piata externa.
Societatea noastra isi propune, de fiecare data, sa-si surprinda clientii cu produse deosebite atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere calitativ, toate acestea la un pret avantajos.
Societatea noastra poate produce o gama variata de produse, fie din portofoliul nostru fie pe baza proiectelor, a desenelor si a schitelor tehnice puse la dispozitie de clienti.

Cu stima,
Echipa Palagio
Copyright 2021 palagio.ro